Recepten met Creme fraiche
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met creme fraiche toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Creme fraiche
-
Recept
Pasta met broccoli en varkenshaas430m
-
Recept
Gevulde courgette met kip en champignons435m
-
Recept
Zalmgebakjes420m
-
Recept
Kerrie-roomsoep440m
-
Recept
Kalkoen met champignonsaus435m
-
Recept
Romige broccoli3,515m
-
Recept
Kasselerrib gebakken430m
-
Recept
Spaghetti met pestosaus420m
-
Recept
Aardappel gevuld met bacon, raapstelen en creme fraiche41u
-
Recept
Pasta met brocolli in een saus van geitenkaas420m
-
Recept
Bietjes met appel420m
-
Recept
Aardappel Quenelles440m
-
Recept
Amuse van gevulde zalmrolletjes415m
-
Recept
Doperwtjessoep450m
-
Recept
Andijvie-aardappelschotel met creme fraiche420m
-
Recept
Prei kerriesoep420m
-
Recept
Knapperige sperziebonen met bieslook420m
-
Recept
Romige aardbeien-kiwisalade420m
-
Recept
Romige Courgettesoep met zalmsnippers430m
-
Recept
Krabsalade in een bootje415m
-
Recept
Crememayonaise415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Creme fraiche. Dit zijn zowel recepten waarbij Creme fraiche gebruikt wordt en waar Creme fraiche het hoofdingrediënt is.