Recepten met Creme fraiche
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met creme fraiche toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Creme fraiche
-
Recept
Asperge-bosuitjessoep435m
-
Recept
Varkenshaas in de wok435m
-
Recept
Prei met rode ui onder een dakje41u10m
-
Recept
Gevulde paprika's440m
-
Recept
Aardbeientoetje410m
-
Recept
Romige mosterd soep415m
-
Recept
Flensjes met aardbeiencrème440m
-
Recept
Vanilleijs met balsamico415m
-
Recept
Zalmfilet in roomsaus440m
-
Recept
Garnalen-tomaattaartje440m
-
Recept
Romige spaghetti met asperges440m
-
Recept
Kabeljauwfilet met tomatensalade435m
-
Recept
Yoghurtcrème met meloenspiesjes425m
-
Recept
Eiersalade met kaas en bieslook410m
-
Recept
Krokante frambozentorentjes435m
-
Recept
Fruitspiesjes voor bij de barbecue415m
-
Recept
Prei met varkensreepjes440m
-
Recept
Knoflooksaus420m
-
Recept
Nectarine-soep410m
-
Recept
Bietensalade met veldsla en koolrabi430m
-
Recept
Zalm met broccolisaus435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Creme fraiche. Dit zijn zowel recepten waarbij Creme fraiche gebruikt wordt en waar Creme fraiche het hoofdingrediënt is.