Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Recepten met Druivenbladeren

Gekochte druivenbladeren zijn in zout ingelegd, en moeten daarom een tijdje weken of even worden gekookt om het zout eraf te krijgen. Verse druivenbladeren van een eigen plant kunnen vijf minuten worden gekookt in water met wat zout. Daarna kun je ze onder stromend water laten afkoelen en beginnen met de bereiding. Het woord ...
Nog veel meer weten over druivenbladeren klik snel door!

Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met druivenbladeren toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.

Onze recepten met Druivenbladeren




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven