Recepten met Ketjap sedang
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap sedang toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap sedang
-
Recept
Ketjap-sambal410m
-
Recept
Babi Ketjap430m
-
Recept
Saté babi banjar (blokjes varkenshaas in een ketjap sausje)445m
-
Recept
Tahu Ketjap45m
-
Recept
Sambal Ketjap Terlaluh Pedis (hele hete sambal ketjap)415m
-
Recept
Varkensvlees in Ketjap425m
-
Recept
Babi Ketjap 141u15m
-
Recept
Babi Ketjap 241u
-
Recept
Ikan Ketjap Manis430m
-
Recept
Ajam Ketjap41u
-
Recept
Sambal Ketjap410m
-
Recept
Soto Ajam41u
-
Recept
Lalab Nanas410m
-
Recept
Spruitjes met rookworst en ketjap425m
-
Recept
Ketjap dan Lombok410m
-
Recept
Ovenschotel met groene kool en babi ketjap455m
-
Recept
Babi Ketjap440m
-
Recept
Gestoofde kaisoi in ketjap saus430m
-
Recept
Sambal Ketjap Pedis430m
-
Recept
Pittige bloemkool425m
-
Recept
Vlees gemarineerd met ketjap marinade in de oven435m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap sedang. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap sedang gebruikt wordt en waar Ketjap sedang het hoofdingrediënt is.