Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Frikadel kool (koolrolletjes)455m
-
Recept
Mihoen met kip en groente450m
-
Recept
Omelet met feta en zalm425m
-
Recept
Omelet met feta425m
-
Recept
Verse erwtensoep455m
-
Recept
Maaltijdtomatensoep430m
-
Recept
Babi Cin Empat (hamlappen met bamboescheuten en kruiden)445m
-
Recept
Babi Nanas (Hamlappen met ananas en paprika)445m
-
Recept
Babi Nanas Dua (hamlappen met ananas en kruiden)445m
-
Recept
Bakso (gekruide gehaktballetjes)445m
-
Recept
Bali Jamur (groente met kruiden)435m
-
Recept
Cah Babi (Gehaktballetjes met bouillon)445m
-
Recept
Sate saus415m
-
Recept
Kogelbiefstuk van de grill met gewokte groente430m
-
Recept
Ajam rebus (kip met kruidensaus)41u20m
-
Recept
Boemboe wrap420m
-
Recept
Telor rebung (omelet met ham en bamboe)435m
-
Recept
Satésaus425m
-
Recept
Udang sajoer (garnalen groenten soep)450m
-
Recept
Kacang saus430m
-
Recept
Loempia vulling (garnalen, tauge en prei)445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.