Recepten met Ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap
-
Recept
Winterwok430m
-
Recept
Oostere kippensoep430m
-
Recept
Kambing masak peteh (gestoofd geiten vlees in pittige saus)42u
-
Recept
Nasi goreng kepiting (gebakken rijst met garnalen en krab)445m
-
Recept
Nasi goreng met prei en paprika410m
-
Recept
Boontjes-met-gehakt-op-indische-wijze440m
-
Recept
Hete kip met komkommersalade430m
-
Recept
Hete kip430m
-
Recept
Bengaalse lappen41u30m
-
Recept
Kip ietsie hot430m
-
Recept
Bami Surf&Turf415m
-
Recept
Nasi Goreng430m
-
Recept
Kip uit de oven41u
-
Recept
Pilaf425m
-
Recept
Tante Lenny's gebakken makreel420m
-
Recept
Pompoen met biologische kip430m
-
Recept
Rijst met prei41u
-
Recept
Foe yong hai430m
-
Recept
Rijst met boontjes in zelfgemaakte satésaus430m
-
Recept
Japanse eiersalade425m
-
Recept
Kipkerrie420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap gebruikt wordt en waar Ketjap het hoofdingrediënt is.