Recepten met Witte wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met witte wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Witte wijnazijn
-
Recept
Vis Forel in roomsaus445m
-
Recept
Veldsla met danish blue415m
-
Recept
Spare-ribsmarinade met gembersiroop en cognac44u10m
-
Recept
Spinazie-speksalade420m
-
Recept
Zelfgemaakte barbecuesaus410m
-
Recept
Vinaigrette410m
-
Recept
Snelle sinaasappelvinaigrette410m
-
Recept
Lekkere basis dressing410m
-
Recept
Vinaigrette met citroen410m
-
Recept
Hollandaise saus415m
-
Recept
Tzatziki410m
-
Recept
Uienchutney445m
-
Recept
Mosterdmarinade415m
-
Recept
Dressing groene kruiden45m
-
Recept
Dressing met knoflook45m
-
Recept
Dressing pikant45m
-
Recept
Groene kruidendressing45m
-
Recept
Knoflookdressing45m
-
Recept
Varkensmedaillons met kruidensalade45m
-
Recept
Klassieke vinaigrette410m
-
Recept
Frisse komkommer-meloensalade445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Witte wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Witte wijnazijn gebruikt wordt en waar Witte wijnazijn het hoofdingrediënt is.