Recepten met Witte wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met witte wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Witte wijnazijn
-
Recept
Frambozenvinaigrette410m
-
Recept
Walnoot-peterselie-vinaigrette410m
-
Recept
Allitas con Salsa Barbacoa41u
-
Recept
Dadels in het zuur41u
-
Recept
Italiaanse sjalotjes in rode wijn450m
-
Recept
Uiencompôte415m
-
Recept
Dressing van ansjovis415m
-
Recept
Mayonaise415m
-
Recept
Marinade voor reepjesvlees415m
-
Recept
Mojo verde (Spaanse groene saus)410m
-
Recept
Provencaalse marinade (bbq)410m
-
Recept
Pickled eggs410m
-
Recept
Witlofschuitje met garnaaltjes410m
-
Recept
Sperziebonen-salade410m
-
Recept
Limburgs zuurvlees42u30m
-
Recept
Tomaat en chilipepermarinade415m
-
Recept
Dressing met sjalotten45m
-
Recept
Sjalottendressing45m
-
Recept
Gevulde lamsfiletrollade met spinazie en ei42u15m
-
Recept
Gevulde runderrollade met spinazie en ei42u20m
-
Recept
Pruimenchutney440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Witte wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Witte wijnazijn gebruikt wordt en waar Witte wijnazijn het hoofdingrediënt is.