Recepten met Witte wijnazijn
Het Franse woord voor azijn is “vin aigre”, wat letterlijk zure wijn betekent. Wanneer bij de rijping van wijn lucht in het vat komt, wordt de alcohol omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn werd al in de tijd van het oude Babylon en Egypte gebruikt om levensmiddelen in te maken. In de Middeleeuwen was azijn het belangrij...Nog veel meer weten over Azijn klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met witte wijnazijn toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Witte wijnazijn
-
Recept
In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus41u
-
Recept
Chileense gepocheerde forel430m
-
Recept
Mosselen410u
-
Recept
Eigengemaakte mayonaise420m
-
Recept
Zoer Vleis (Limburgs zuurvlees)455m
-
Recept
Perai Manis Masam (zoet zure preischotel)445m
-
Recept
Chutney van limoen435m
-
Recept
Witte en groene asperges413u10m
-
Recept
Lauwwarme witte-koolsalade435m
-
Recept
Gesmoorde witte kool met ananas450m
-
Recept
Basilicumkip44u20m
-
Recept
Waterkerssaus420m
-
Recept
Rod beder (ingemaakte rode biet)430m
-
Recept
Rode koolsalade45m
-
Recept
Kruidige bietenbolletjes430m
-
Recept
Stifado45m
-
Recept
Scampi's Teriyaki - gemarineerde scampi's440m
-
Recept
Rundvlees met Chimichurri41u
-
Recept
Sperziebonen in uiensaus435m
-
Recept
Rode koolsalade420m
-
Recept
Zoetzure dressing410m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Witte wijnazijn. Dit zijn zowel recepten waarbij Witte wijnazijn gebruikt wordt en waar Witte wijnazijn het hoofdingrediënt is.