Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Witlofsoep425m
-
Recept
Tomatenroomsoep met witte wijn41u
-
Recept
Broodsaus420m
-
Recept
Mango-mascarpone brûlées445m
-
Recept
Cappuccinomousse415m
-
Recept
Abrikoos-honing-ricottamousse42u
-
Recept
Verse aardbeien met meringues en room410m
-
Recept
Pruimen en appels met karamellaagje uit de oven410m
-
Recept
Room Kwarktaart420m
-
Recept
Stroganoffsaus445m
-
Recept
Pasta met garnalen430m
-
Recept
Koude komkommersoep410m
-
Recept
Kalfsoesters met room, calvados en appels455m
-
Recept
Champignons onder korst425m
-
Recept
Ayam Opor Benggala430m
-
Recept
Mixed Grill425m
-
Recept
Conchiglie d'estate (Pasta salade)41u
-
Recept
kabeljauwfiletcake uit de oven440m
-
Recept
Atjar41u
-
Recept
Gehaktballetjes in zoet-zure saus430m
-
Recept
Zuurkoolschotel van mijn moeder445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.