Recepten met Zure room
Crème fraîche is de Franse benaming voor verse room. Het is een dikke room met een fris zure smaak. De room is aangezuurd met minimaal 35% melkvet, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren worden melkzuur bacteriën gebruikt. Dan laat men de room ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20% rusten. Voor bereidi...Nog veel meer weten over Crème fraîche klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zure room toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zure room
-
Recept
Stroganoff worstjes440m
-
Recept
Ijsbergsalade à la Waldorf430m
-
Recept
Nacho's420m
-
Recept
Macaronisalade met salami, mais en paprika430m
-
Recept
Delikatessetaart42u30m
-
Recept
Schnitzel met ham in room-cognacsaus420m
-
Recept
Zalm/spinazie quiche4,81u
-
Recept
Peterselieflan met naamse segreinslakjes41u
-
Recept
Jakobsschelp op salade415m
-
Recept
Romige uiensaus440m
-
Recept
Borrel- bolletjes330m
-
Recept
Witte chocolademousse41u
-
Recept
Bayerisches Sauerbraten41u
-
Recept
Rib-eyesteak van het rund met hete maïs445m
-
Recept
Notencake met koffieroom450m
-
Recept
Ras o malai (roomkaas in zoete roomsaus)455m
-
Recept
Bosbessenkwarktaart43u
-
Recept
Banshee cocktail410m
-
Recept
Runderlenderollade met roomsaus, selderijpuree en aardappelen455m
-
Recept
Pana cotta met sinaasappel en saffraan423u
-
Recept
Stroganoff445m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zure room. Dit zijn zowel recepten waarbij Zure room gebruikt wordt en waar Zure room het hoofdingrediënt is.