Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Berkat (rijsttafel)

Gangen : 11
Menu opgesteld door : Sonrisa

Bamie goreng in gebakken suiker (gebakken mie) zonder soja

Hoofdgerecht met Surinaamse mie of noedels, bouillonblokjes en rietsuiker
Lees dit recept Bamie goreng in gebakken suiker (gebakken mie) zonder soja

Droog gestoofd kip in gebakken suiker uit eigen keuken zonder soja

Segoh gurih (kokosrijst)

Hoofdgerecht met rijst, kokosmelk en kurkuma
Lees dit recept Segoh gurih (kokosrijst)

Ingkong (gebraden kip na het inkoken in kokos met kurkuma)

Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)

Hoofdgerecht met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze
Lees dit recept Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)

Sambal goreng katjang idjo (pittige kouseband)

Hoofdgerecht met kouseband, Surinaamse peper en rietsuiker
Lees dit recept Sambal goreng katjang idjo (pittige kouseband)

Sambal goreng kentang (pittige gebakken fijngesneden aardappelen)

Bijgerecht met aardappelen, rietsuiker en bouillonblokjes
Lees dit recept Sambal goreng kentang (pittige gebakken fijngesneden aardappelen)

Kentang di smoor (droog gestoofd aardappelen)

Hoofdgerecht met aardappelen, ui en knoflook
Lees dit recept Kentang di smoor (droog gestoofd aardappelen)

Bregedel (gebakken aardappelballetjes gekruid met gebakken uitjes)

.Srundeng (drooggebakken geraspte kokos met kurkuma)

Bijgerecht met geraspte kokos, kurkuma en rietsuiker
Lees dit recept .Srundeng (drooggebakken geraspte kokos met kurkuma)

Pejeh (knapperige snack)

Bijgerecht met rijstmeel, ei en knoflook
Lees dit recept Pejeh (knapperige snack)

Klik hier en print een menu voor uw gasten (PDF)


Reacties op dit menu

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven