Allergie informatie: Biryani (hartige rijst met vlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram basmatirijst
- 7,5 deciliter water
- 2 theelepels zout
- 4,5 deciliter kerriesaus
- 350 gram gekookt vlees (rund- of lamsvlees of kip)
- 1,5 theelepel kurkuma
- 0,5 theelepel gemalen koriander
- Garnering:
- 1 rode of groene paprika
- 2 eieren
- 2-3 stevige tomaten
- verse korianderblaadjes
- fijn geklopt zilverblad (varak)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Biryani (hartige rijst met vlees)
- Allergieen informatie