Allergie informatie: Loempiaatjes met rijstvulling
Terug naar het receptIngrediënten
- 24 bladen loempiadeeg
- 2 knoflookteentjes
- 3 lenteuitjes
- 0,5 rode paprika
- 1 kleine groene peper
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 200 gram kleefrijst
- zout
- peper
- 1 snufje suiker
- 1 snufje cayennepeper
- 1 eetlepel garnalen pasta
- 1 theelepel geroosterde sesamolie
- 1 eiwit
- olijfolie voor het bakken
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Loempiaatjes met rijstvulling
- Allergieen informatie