Allergie informatie: Pikante groente met mie of pasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 220 gram eiermie of "dunne" pasta
- 100 a 120 gram sperziebonen
- 0,5 rode paprika, kleingesneden
- 0,5 groene paprika, kleingesneden
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, uitgeperst
- 1 a 2 stengels bleekselderij, kleingesneden
- 0,5 a 1 groentebouillonblokje
- mespunt kurkuma
- mespunt gemberpoeder (djahé)
- mespunt laos
- mespunt ketoembar (koriander)
- 2 a 3 eetlepels (olijf)olie
- (zout)
- peper
- eventueel sojasaus en/of sambal
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Pikante groente met mie of pasta
- Allergieen informatie