Allergie informatie: Saté Boemboe Dendeng (licht gekruide varkenssaté)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkenshaas
- 3 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel ketumbar
- mespunt laos
- 1 theelepel suiker
- 1 eetlepel ketjap
- 1 citroen
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels peper
- 1 eetlepel heet water
- 0,25 centimeter santen
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté boemboe dendeng (licht gekruide varkenssaté)
- Allergieen informatie