Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazelnotencake/brood recept
Hazelnotencake/brood recept

Hazelnotencake/brood


Ingrediënten


Bereidingswijze


De eieren met de suiker, gezeefde cacao 10 minuten heel dik en schuimig mixen. De gezeefde bloem (rozijnen) en de gemalen hazelnoten afwisselend met de losgeroerde zure room en de gesmolten boter /margarine door het eimengsel mixen. De massa in een ingevette en met paneermeel bestrooide cake/broodvorm 1.5 liter scheppen, gladstrijken en de cake/brood in een oven van 175 graden C. of een combi oven op 150 graden C. in 47.5 minuten niet langer, gaar maar nog een beetje vochtig bakken. De cake/brood even laten staan, storten en laten uitdampen. De chocoladepasta au-bain-marie verwarmen in een schaaltje hangend in heet water over de cake/brood schenken en snel uitsmeren. De cake/brood bewaren in de koelkast dan blijft het smeu´g.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hazelnotencake/brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven