Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Meergranen sandwich met rosbief en bospaddestoelensoep recept
Meergranen sandwich met rosbief en bospaddestoelensoep recept

Meergranen sandwich met rosbief en bospaddestoelensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de soep klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Doe de Becel Light boter in een kom en meng de citroenschil, mosterd en kappertjes erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bestrijk de sneden brood met de mosterdboter. Beleg vier sneden met plakjes rosbief en maal er wat peper boven. Pluk de blaadjes van de waterkers en verdeel deze over de rosbief. Leg de andere sneden er met de besmeerde kant op. Druk de sandwiches iets aan en snijd ze diagonaal door. Leg ze op vier borden en serveer met de soep.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit meergranen sandwich met rosbief en bospaddestoelensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven