Echte Franse crêpes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng de aan de kook.
  2. Meng de , en .
  3. Voeg er één voor één de aan toe en klop alles tot een gladde massa.
  4. Giet al kloppend heel langzaam de toe.
  5. Klop alles tot een gladde massa, zorg dat er geen klontjes meer in zitten.
  6. U kunt dit met de mixer doen.
  7. Laat het beslag nu minstens 2 uur rusten.
  8. Er ontstaat dan een licht gistingsproces.
  9. Maak een koekenpan zeer heet.
  10. Voeg nu de rum toe aan het deeg en roer het nog even door.
  11. Doe weinig beslag in de pan want een crepe moet licht en dun zijn.
  12. Bak hem aan beide zijden goudbruin, presenteer hem met wat , jam of nutella.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Echte Franse crêpes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Ik vind ze echt super lekker.
Demilovato 10 oktober 2013
Echt top bedankt ik dacht eerst wow veel te dun, maar toch echt top!
Merijn 13 juli 2012
Echt top bedankt. Ik dacht eerst veelste dun maar toch echt top.
Merijn 13 juli 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
586 kcal
29%2344 kcal
Vetten
12 g.
18%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
74 g.
28%296 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
26 g.
29%104 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Echte Franse crêpes