Allergie informatie: Albondigal Spaanse gehaktballetjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram kalfsgehakt
- 1 ei
- 3 teentjes knoflook
- 4 eetlepels peterselie
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- zout
- 2 sneetjes witbrood
- 2 eetlepels rode wijn
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui
- 3 tomaten
- 1 deciliter kippenbouillon 1 van tablet
Meer Recepten
- Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hapjes
- Albondigal spaanse gehaktballetjes
- Allergieen informatie