Allergie informatie: Zachte Kaaspaté
Terug naar het receptIngrediënten
- 130 gram pijnboompitten
- 500 gram feta in vocht
- 150 milliliter room
- 5 gram grof gemalen verse peper
- 15 gram verse dille, fijngehakt
- 15 gram verse munt, fijngehakt
- 12 gram verse peterselie, fijngehakt
Meer Recepten
- Bessenjam
Met zwarte bessen, rode aalbessen en appel uit Nederland
3 porties - 2 uur
Jam en marmelade - Bill_W_Polo - Tonijntapenade
Met tofu, tonijn en wortel uit Italie
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Komkommersoep met kerrie en appel
Met komkommer, kerrie en appel uit Belgie
4 porties - 25 minuten
Soepen - pitoe - Een zoete en zachte smoothie
Met abrikozen, limoen en pruimensap uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Tortillaships
Met bloem tortillas, frituurolie en zeezout uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Zachte kaaspaté
- Allergieen informatie