Allergie informatie: Boeuf bourguignon uit de slowcooker
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel kokosolie
- 400 gram lende- of riblappen, in blokjes gesneden
- 2 eetlepels boekweitmeel
- 2 teentjes knoflook
- 25 zilveruitjes, uit een potje
- 70 gram dobbelsteen spekjes
- 200 milliliter rode druivensap
- 175 milliliter runderbouillon
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 theelepel gedroogde tijm of 2 takjes verse tijm
- 2 laurierblaadjes
- 125 gram champignons, grof gesneden
- 100 gram winterwortel in dunne plakjes gesneden
- flink wat verse peper
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Boeuf bourguignon uit de slowcooker
- Allergieen informatie