Allergie informatie: Eisoufflé met ham
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram gekookte ham
- 1 ui
- 1-2 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 250 milliliter melk
- 150 milliliter room
- zout
- peper uit de molen
- 1 snufje cayennepeper
- 1 snufje nootmuskaat
- 100 gram parmezaanse kaas
- 2 bosjes bieslook
- 8 hardgekookte eieren
- boter om in te vetten
- takjes kruiden voor garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Eisoufflé met ham
- Allergieen informatie