Allergie informatie: Narial anday (eier-kokoscurry)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 verse kokosnoot
- 6 deciliter kokend water
- 100 gram ghee
- 1 grote gesnipperde ui
- 2 gesnipperde teentjes knoflook
- 2 laurierblaadjes
- 7 centimeter pijpkaneel
- 2 theelepels gemalen gember
- 2 theelepels chilipoeder
- 1 theelepel fenegriekzaad
- 1 theelepel gemalen koriander
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel zout
- 150 gram gepureerde tomaten of tomatenpuree
- 8 hardgekookte, gepelde en gehalveerde eieren
Meer Recepten
- Entrecôte-skywe met neutvulsel
Met entrecote, pecannoten, okernoten uit Zuid-afrika
4 porties - 40 minuten
BBQ - lekker_koken - Pompoenpannenkoeken
Met pannenkoekenmix, pompoen en rozijnen uit Antillen
4 porties - 45 minuten
Vegetarisch - ikooi - Eier-vlechtbrood
Met broodbakmix en eiere uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Broodgerechten - bettyvandijk - Narial ka halwa (Kokosfondant)
Met melk, kokos en amandelen uit India
4 porties - 45 minuten
Nagerechten - jaccor - Lasagne van Jamie Oliver
Met lasagnevellen, gehakt half-om-half en tomatenblokjes uit United Kingdom
4 porties - 1 uur en 40 minuten
Pastagerechten - Natrik_Cuisine
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Eiergerechten
- Narial anday (eier-kokoscurry)
- Allergieen informatie