Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde kipfilets met knoflook en rozemarijn recept
Gegrilde kipfilets met knoflook en rozemarijn recept

Gegrilde kipfilets met knoflook en rozemarijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de winterpeen schoon en rasp deze grof.
Maak de knolselderij schoon en snijd deze fijn.
Maak de sjalotten schoon en snipper deze fijn.
Borstel de cantharellen schoon en snijd deze in stukken.
Marineer de kipfilets minstens 4 uur in de olijfolie, knoflook, rozemarijn, peper, olie en zout.
Bak de groenten en aardappels, behalve de cantharellen, in wat olie.
Voeg de tijm toe en op smaak brengen met zout en witte peper.
Voeg de jus/bouillon toe en kook de groenten tot ze gaar zijn.
Bak de cantharellen in een klein beetje olie zachtjes gaar
Grill de kipfilets tot deze gaar zijn.
Laten rusten voor 5 minuten.
Het vlees snijden en serveren op de groentenmengsel en cantharellen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde kipfilets met knoflook en rozemarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gegrilde kipfilets met knoflook en rozemarijn heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik wil dit snel gaan uit proberen. Maar wat moet ik doen met de aardappelen en de cantharellen? groet Dennis
    Dennis80 gaf dit recept op 29 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven