Allergie informatie: Gevulde kipfilet met opgebakken aardappels en spruiten
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram opbakaardappels
- 4 kipfilets
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 0,25 bosje bieslook
- 60 gram geraspte komijnkaas
- 1 ei
- 100 gram paneelmeel
- zonnebloemolie
- 400 gram spruiten
- 100 gram gemengde sla
- 1 sjalotje
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel mosterd
- 100 milliliter witte wijnazijn
- olijfolie
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk