Allergie informatie: In wijn gestoofde kip (coq au vin)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 braadkip, in stukken verdeeld
- zout
- peper
- 3 eetlepels olie
- 25 gram boter of margarine
- 1 sjalot, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 50 gram mager rookspek, in blokjes
- 3 deciliter rode wijn
- 200 gram kleine champignons, schoongemaakt
- enkele peterseliestelen
- takje tijm
- 1 laurierblad
- 1 eetlepel maizena
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Pitabroodje met kip
Met kipfilet, tomatenpuree en pitabroodje uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Broodgerechten - lindabax
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- In wijn gestoofde kip (coq au vin)
- Allergieen informatie