Allergie informatie: Kalkoen cordon-bleu met amandelkorstje
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote aardappelen (circa 800 gram)
- zout
- peper
- 4 dikke kalkoenschnitzels (à circa 160 gram)
- 4 plakken raclette (circa 100 gram)
- 8 dunne plakken salami
- 2 eieren
- 1-2 theelepels gedroogde rozemarijn
- 6 eetlepels paneermeel
- 5 eetlepels amandelschaafsel
- 4 eetlepels bloem
- 7 eetlepels boter
- 2 kleine uien
- 400 gram doperwten (diepvries)
- 200 milliliter melk
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kalkoen cordon-bleu met amandelkorstje
- Allergieen informatie