Allergie informatie: Kip met yoghurt en olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gebroken sperziebonen
- 3 eetlepels olie
- 350 gram kipfiletblokjes
- 1 eetlepel gehakt knoflook
- 2-3 eetlepel zwarte, pitloze, gehakte olijven
- 250 gram couscous
- 200 milliliter yoghurt
- 15 gram verse koriander
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip met yoghurt en olijven
- Allergieen informatie