Allergie informatie: Kippilav met rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 uien, gesnipperd
- 500 gram winterpeen, in halve plakjes
- 2 theelepels gemalen komijn
- 300 gram zillvervliesrijst
- 3 eetlepels rozijnen
- 500 milliliter kippenbouillon (van 1 tablet)
- 350-400 gram gerookte kipfilet, in plakjes
- verse koriander (enkele takjes)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kippilav met rozijnen
- Allergieen informatie