Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Parelhoen van Alain Caron recept
Parelhoen van Alain Caron recept

Parelhoen van Alain Caron


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180C.

Vul de parelhoen met de tijm, laurier, zout en peper.
Besprenkel de buitenkant met wat olijfolie.
Leg hem op een ovenplaat of schaal en braad hem gedurende een uur in de oven.
Was intussen de courgettes, snijd ze in de lengte door en vervolgens in dunne plakjes.
Was de krieltjes en kook ze 10 minuten.
Snijd de bieslook in stukjes van 5 cm. en maak de lente-uitjes schoon.
Was en droog de spinazie en snijd de groenten in reepjes.
Verwarm een scheut olijfolie en bak hierin eerst de aardappeltjes.
Bak vervolgens de courgettes mee en voeg tenslotte de bieslook toe.
Als alles goed gebakken is, voegt u de spinazie toe en schep het geheel om en om.
Schep alle groenten op een platte schaal of groot bord en leg de parelhoen er bovenop.
Schenk het bakvocht uit de ovenschaal eroverheen.

Snijd de parelhoen aan tafel aan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit parelhoen van alain caron recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven