Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle waterzooi uit de wok met kruidenroom recept
Snelle waterzooi uit de wok met kruidenroom recept

Snelle waterzooi uit de wok met kruidenroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in stukken en roerbak die kort in hete arachideolie. Kruid met peper en zout. Snijd intussen alle groenten met uitzondering van de aardappelen in stukken en voeg ze bij de kip. Laat de groenten even meegaren. Kneus het citroengras met de platte kant van een groot keukenmes en doe dit bij de kip. Blus met de gevogeltefond, zet een deksel op de wok en laat 20 minuten zachtjes garen. Snijd intussen de goed gewassen aardappeltjes in flinterdunne plakjes. Frituur goudbruin, laat uitlekken op keukenpapier en strooi er wat zout over. Klop de room half op en doe er peper, zout en een rijkelijke portie gesnipperde verse kruiden bij. Verwijder het citroengras en spatel de room door de bereiding. Laat niet meer koken. Schep de waterzooi in diepe borden. Strooi er de aardappelchips overheen voor een lekker krokant effect.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit snelle waterzooi uit de wok met kruidenroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven