Allergie informatie: Unggas Guinea Pedis Dendang Kecambah (pittige parelhoen met taugé)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram parelhoenfilet
- 3 teentjes knoflook
- 4 rode pepers
- 6 lente uitjes
- 150 gram taugé
- 0,5 paprika
- 0,5 deciliter kippenbouillon
- 200 gram mie
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 4 centimeter gemberwortel
- 1 theelepel djahe
- 2 eetlepels sojasaus
- Voor de marinade:
- 2 eetlepels sojasaus
- 2 theelepels sesamolie
- 1 theelepels witte wijnazijn
- 1 theelepels aardappelmeel
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader