Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde knolselderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de knollen.
Schil ze en haal er met een lepeltje het vruchtvlees uit tot op 1,5 cm van de rand (of snijd er met een scherp mesje voorzichtig zoveel mogelijk vruchtvlees uit en snijd dat in blokjes).
Zet de knollen naast elkaar in een ovenschaal, zodat ze mooi rechtop blijven staan.
Verwarm de oven voor op 200C.
Blancheer de bolletjes of blokjes knolselderij met de doperwtjes 2 minuten in gezouten water. Laat schrikken en goed uitlekken
Meng met de ham en de peterselie.
Vul er de gehalveerde knollen mee.
Schenk groentebouillon in de schaal tot de knollen voor 3/4 in de vloeistof staan.
Dek af met aluminiumfolie. Zet 20 minuten in de oven.
Bestrooi met de gemalen Parmezaanse kaas en laat enkele minuten bijkleuren onder de hete grill
Lekker met aardappelpuree (tegelijk in de oven gegratineerd).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde knolselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven