Allergie informatie: Salag tamatar (Spinazie met tomaten)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo verse spinazie
- 175 gram ghee
- 2 grote gesnipperde uien
- 2 gesnipperde teentjes knoflook
- 150 gram verse gemberwortel
- 2 theelepels chilipoeder
- 2 theelepels kurkuma
- 2 theelepels garam masala
- 2 theelepels korianderzaad
- 1 theelepel gemalen koriander
- 1 theelepel komijnzaad
- 1,5 theelepel zout
- 2 theelepels versgemalen zwarte peper
- 400 gram tomaten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Salag tamatar (spinazie met tomaten)
- Allergieen informatie