Allergie informatie: Dunne kalfslapjes met salade, walnoten en druiven
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 dungesneden kalfslappen a 125 gram per stuk
- zout
- 1 eetlepel bloem
- 50 gram boter
- 100 milliliter droge marsalawijn
- 200 gram gemengde paddenstoelen
- versgemalen peper
- 4 takjes krulpeterselie
- Voor de salade
- 1 teentje knoflook
- 150 gram veldsla
- 100 gram gepelde walnoten
- 50 gram witte pitloze druiven
- 125 milliliter walnootolie
- 2 eetlepel witte wijnazijn
- 0,5 citroen
- zeezout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor