Allergie informatie: Pompoensoep met geroosterde knoflook
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 knoflookbollen, zonder buitenste velletje
- 5 eetlepel olijfolie
- 2 takjes tijm
- 1 pompoen
- 2 uien, gesnipperde
- 1 theelepel koriander, gemalen
- 1 - 2 liter kippenbouillon
- 3 eetlepels verse oregano, fijngehakt
- zwarte peper, gemalen
- zeezout
- 4 tomaten
- 1 rode paprika, van de zaadjes ontdaan
- 1 rode peper, van de zaadjes ontdaan
- 3 eetlepel olijfolie, extra vergine
- 1 eetlepel balsamicoazijn
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Pompoensoep met geroosterde knoflook
- Allergieen informatie