Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoensoep met kerrie recept
Pompoensoep met kerrie recept

Pompoensoep met kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en snipper hem in stukjes. Hol de pompoen uit op 2 cm van de rand en snijd het vruchtvlees in blokjes. Smelt de boter in een ruime pan en fruit de ui 1 minuut. Voeg de pompoenblokjes toe en bak het al roerend 2 minuten. Was de rode peper, verwijder de zaadjes en snijd hem in ringetjes. Voeg de rode peper en kerriepoeder toe aan het pompoenmengsel en bak het nog 1 minuut mee. Schenk de bouillon erbij en breng het geheel aan de kook. Laat de pompoen in 20 minuten zacht en gaar worden. Pureer de soep. Schep de pompoensoep in de uitgeholde pompoen of in een soepterrine. Garneer de soep met een eetlepel stijfgeslagen slagroom en bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoensoep met kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pompoensoep met kerrie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lucy, Echt een heerlijke, pittige ( niet te) soep. Ik vind het een verfijnd pompoensoep-recept Dank je wel, Hartelijke groet, Marlieke Hupkes.
    Marlieke gaf dit recept op 29 januari 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven