Allergie informatie: Italiaanse groenteschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 aubergine
- 400 gram Italiaanse roerbakgroenten
- 75 gram zachte geitenkaas
- 700 gram diepvries aardappelblokjes
- 4 eetlepels gemengde zaden en pitten
- 1 pot pikanta pastasaus
- 3 eieren
- (olijf)olie
- peper
- zout
- ovenschaal
Meer Recepten
- Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Groenteschotel
Met aardappels, wortels en sperziebonen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - ietsje - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Groenteschotel met rundvlees
Met rundvlees, paprika en komkommer uit Belgie
4 porties - 1 uur
Stoofschotels - quadboy
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Italiaanse groenteschotel
- Allergieen informatie