Allergie informatie: Klatkage (Finse rijstbeignets)
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 plakken bladerdeeg
- 1 kop koude, gekookte rijst
- 2 eieren
- 2 eetlepels rozijnen, geweld in heet water
- 1/4 theelepel geraspte citroenschil
- 2 eetlepels gehakte amandelen
- 3 eetlepels bloem
- 4 eetlepels boter
- poedersuiker
- jam
Meer Recepten
- Finse kippakketjes
Met kipfilet, bacon en danish blue uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Finse haringsalade
Met haring, witte kool en doorregen spek uit Finland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Finse bessenpap
Met cranberry's, griesmeel en suiker uit Finland
4 porties - 40 minuten
Nagerechten - suleika - Finse preisoep
Met prei, aardappels en slagroom uit Finland
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - mich1970 - Finse suikerbroodjes
Met bakkersbloem, kardemonzaadjes en suikerparels uit Finland
20 porties - 40 minuten
Broodgerechten - zuzana
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Klatkage (finse rijstbeignets)
- Allergieen informatie