Allergie informatie: Ovenschotel witte kool
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram gesneden witte kool
- 1 prei
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olie
- 500 gram gehakt
- peper
- zout
- 0,5 eetlepel kerriepoeder
- 2 tomaten, in plakken gesneden
- 200 gram geraspte belegen kaas
- voor de puree:
- 1 kilo kruimig kokende aardappelen
- 50 gram boter
- 1 ei
- warme melk
- 0,5 theelepel zout
- 0,25 theelepel nootmuskaat
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk - Simpele tomatensalade met oregano
Met tomaat, oregano en ui uit Italie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - saladesmuller - Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Ovenschotel witte kool
- Allergieen informatie