Allergie informatie: Zuurkoolschotel met restjes vlees
Terug naar het receptIngrediënten
- ca. 400 gram restjes vlees (bijvoorbeeld kip, kalkoen en rundvlees)
- 1 eetlepel milde mosterd
- 1 deciliter droge witte wijn (of wat je toevallig nog hebt) of appelsap
- 750 gram wijnzuurkool
- appels
- olijfolie
- peper
- kaneel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zuurkoolschotel met restjes vlees
- Allergieen informatie