Allergie informatie: Canneloni met geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 lasagnevellen
- zout
- peper
- 400 gram knolselderij, in blokjes
- 300 gram verse geitenkaas, uitgelekt en verkruimeld
- 2 sjalotjes, fijngesneden
- 0,5 theelepel fijngesneden salie
- 2 eetlepels fijngesneden bladpeterselie
- 25 gram boter
- 4-8 kleine verse salieblaadjes
- 75 gram gehalveerde walnoten, grofgehakt
- 2-3 eetlepel walnootolie
- 30-50 gram geschaafde pecorino
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Canneloni met geitenkaas
- Allergieen informatie