Allergie informatie: Fusilli met bloemkool en pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine bloemkool
- 2/3 deciliter olijfolie
- 1 kleine ui
- 1 teen knoflook
- 200 gram fusilli (wokkelpasta)
- 1 eetlepel kappertjes
- handje verse basilicumblaadjes of 1 eetlepel kant en klare pesto
- chilipoeder
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Fusilli met bloemkool en pesto
- Allergieen informatie