Allergie informatie: Gnocchi pesto met mozzarella, ham, spek, en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gnocchi
- 2 eetlepels boter
- 125 gram ham blokjes
- 125 gram spekblokjes
- 2 teentjes knoflook
- 125 gram champignons
- 4 eetlepels rode pesto
- 250 gram geraspte mozzarella kaas
- 2 uien
- 2 tomaten
- Ca. 500 gram half water/melk
- Bechamelsaus:
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 500 gram melk
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk