Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse lasagne recept
Italiaanse lasagne recept

Italiaanse lasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui in kleine blokjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en roerbak het gemengd gehakt in 3.5 minuten gaar. Voeg de sausmix en de aangegeven hoeveelheid water en melk aan het gehakt toe en laat de saus nog 5 minuten zachtjes sudderen. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en fruit de ui gedurende 1.5 minuten. Schep de spinazie erdoor en laat deze al omscheppend slinken. Schep in een ingevette lasagneschaal een laag saus. Leg hierop een laag lasagnebladen. Schep een tweede laag saus en een derde van de spinazie erover. Leg hierop weer een laag lasagnebladen en schep een laag saus en een derde spinazie erover. Dek af met de laatste lasagnebladen. Schep een laatste laag saus en de rest van de spinazie erover. Dek de saus en spinazie af met de geraspte kaas. Bak de lasagne in de oven in 35 minuten mooi bruin en gaar. Was de rucola en voeg de Calvé Naturel dressing toe. Serveer de rucola bij de lasagne.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse lasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven