Allergie informatie: Kalkoenfilet met katenspek en Italiaanse kaassaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram boter
- 125 gram champignons, in plakjes
- 1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
- zout
- versgemalen peper
- 4 kalkoenfilets
- 8 plakjes katenspek
- Italiaanse kaassaus met Gorgonzola
- tagliatelle
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro