Allergie informatie: Pappardelle met ragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 3 tenen knoflook, grof gehakt
- 1 kleine wortel, in halve plakjes
- 1 stengel bleekselderij, in boogjes
- 1 rode paprika, in reepjes
- 600 gram magere runderlappen, in blokjes
- 2 theelepels venkel of karwijzaad
- 200 milliliter rode wijn
- 1 blik gepelde tomaten (400 gram)
- 2 takjes rozemarijn
- 300 gram parpardelle
- 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pappardelle met ragout
- Allergieen informatie