Allergie informatie: Pasta di scampi
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gr - 1 kilo scampi's (vers of diepvries eigen keuze)
- 1 zak tagliatelle
- 0,5 rode peper (eigen keuze)
- 3 tomaten
- 1 rode ui
- 0,5 pakje slagroom
- Peper zout
- 2 teentjes knoflook
- Olijfolie
- Eventueel geraspte Parmezaanse kaas of oude kaas
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Noten pasta
Met pindas, cashewnoten en pistachenoten uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Broodgerechten - yaracharlotte - Pasta met paprika/tonijnsaus
Met tonijn, sperziebonen en paprika uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - breemer - Foie gras als voorgerecht
Met foie gras, scampi en tomaten uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Koud - anitavanosselaer - Vlinderpastasalade
Met pasta, aardappelsalade en salamiworst uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Maaltijdsalades - kookkikker
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta di scampi
- Allergieen informatie