Allergie informatie: Pasta met zelfgemaakte bolognese saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bloem
- 2 eieren
- 250 gram gehakt
- gehaktkruiden (gewoon standaard smaak)
- 800 gram tomaten (liefst zo rijp mogelijk)
- 1 hele ui
- 2-3 teentjes knoflook
- basilicum (liefst van een vers plantje)
- kwart fles rode wijn
- scheutje koksroom
- 2 eetlepels sambal smeerkaas
- olijfolie
- zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met zelfgemaakte bolognese saus
- Allergieen informatie